Košarka

LeBron James pri kraju pregovora, odnos Karla i Cousinsa u Kingsima "nije lijep"

Borna Rupnik • petak, 10.07.2015.
LeBron James pri kraju pregovora, odnos Karla i Cousinsa u Kingsima "nije lijep"
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi na pragu su dovršenja posla oko LeBrona James, Mavericksi imaju dvije nove mete, a Kingsi pokušavaju primiriti situaciju u vlastitom dvorištu.

Prema pisanju američkih medija, LeBron James dogovorio je sve detalje novog ugovora s Cleveland Cavaliersima, koji će mu dopustiti opciju odlaska i sljedećeg ljeta, odnosno produženja suradnje na još dodatnu godinu dana.

Ukupna vrijednost dvogodišnjeg ugovora iznosit će 46,9 milijuna dolara, a naredne bi sezone LeBron James imao priliku dogovoriti još izdašniji iznos.

Nakon što je DeAndre Jordan produžio vjernost Los Angeles Clippersima, Dallas Mavericksi okrenuli su se Gruzijcu Zazi Pačuliji iz Milwaukee Bucksa, u zamjenu za izbor druge runde drafta.

Osim toga, Mavericksi će pokušati osigurati i usluge bivšeg All-Star razigravača Derona Williamsa iz Brooklyn Netsa.

U taboru Sacramento Kingsa još uvijek vlada napetost na relaciji George Karl - DeMarcus Cousins.

"Njihov odnos nije lijep, ali pokušavamo ih obojicu dovesti da počnu razmišljati na isti način. Usredotočen sam na njih dvojicu i očekujem da će obojica ostati u klubu", ispričao je dopredsjednik Kingsa Vlade Divac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.07.2015. u 11:50
    Očito njih dvojica ne mogu funkcionirati skupa mada ne znam od kuda tolika netrpeljivost između njih dvojice Karl je stari trener ovaj je tek iz pelena izašao praktički i nikada nisu surađivali zajedno ali ja se cousinsa bome neki odrekao, i takvog talenata i najboljeg centra trenurno u nba
    Obrisan korisnik