Košarka

LeBron James stavio potpis na dvogodišnji ugovor s Cavsima

Branimir Korać • subota, 11.07.2015.
LeBron James stavio potpis na dvogodišnji ugovor s Cavsima
Foto: EPA

Nakon što je u četvrtak postignut dogovor oko novog ugovora, LeBron James u petak je stavio potpis i tako i službeno ostao ugovorno vezan za Cleveland Cavalierse...

Neke velike neizvjesnosti i drame oko budućnosti LeBrona Jamesa nije bilo iako je odlučio iskoristiti opciju u ugovoru i izaći na tržište. Od početka je bilo jasno da to znači samo hvatanje pozicije za novi ugovor i nekih zainteresiranih klubova nije bilo.

Nakon što je aktivno sudjelovao u kreiranju rostera za sljedeću sezonu te odradio dobar dio posla u razgovorima s Kevinom Loveom, James i njegovi zastupnici u četvrtak su postigli dogovor oko detalja novog ugovora.

Potpis na njega stavljen je u petak što je potvrdio i GM CavsaDavid Griffin, a iako za to nema službene potvrde, James je ishodio ugovor u visini od 47 milijuna dolara za dvije godine, ponovno uz opciju izlaska na tržište i pregovaranja nakon prve sezone.

Takvo što je i očekivano, u nekoliko navrata je iz Jamesovog stožera poručivano kako će se vrlo vjerojatno odlučivati na takvu opciju u narednih nekoliko sezona, ali i da Cavsi imaju veliku prednost u pregovorima u odnosu na ostale momčadi.

Osim očekivanog ostanka Jamesa, Cavsi su potpisali nove ugovore i s Kevinom Loveom i Imanom Shumpertom, a povratnik u Cleveland je Mo Williams koji je u prvom Jamesovom mandatu u ovom klubu igrao važnu ulogu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2015. u 09:37
    Brutalni su, ušli su u salary cap porez samo takav. James je, dok god mu toleriraju onakva primanja lopte, najdominantiji igrač NBA. Ako svi budu zdravi - prvi su favoriti za naslov. Uz GSW i Spurse naravno.Isto tako, vidim da je James odlučio maksimizirati vrijednost i vjerovatno će već nagodinu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2015. u 09:12
    Ako ostanu zdravi u PO sve je moguce.
    Obrisan korisnik
  • raz_bojnik11.07.2015. u 05:22
    Dovoljno za istok, dalje od toga teško.
    raz_bojnik