Košarka

DeAndre Jordan uputio javnu ispriku Dallas Mavericksima i njegovom vlasniku

Mihaela Bradovski • subota, 11.07.2015.
DeAndre Jordan uputio javnu ispriku Dallas Mavericksima i njegovom vlasniku
Foto: EPA

DeAndre Jordan na kraju ipak neće obući dres Dallas Mavericksa već će ostati u Los Angeles Clippersima. Iako je praktički sve dogovorio s Dallasom, u posljednji trenutak se predomislio za što je sada i pružio javnu ispriku...

Nakon što se obećao Dallasu i praktički već oprostio od Clippersa, DeAndre Jordan se predomislio. Ipak je odlučio prihvatiti ponudu Los Angeles Clippersa i izigrati dogovor s Mavericksima.

Na dan kada su u njegov dom u Houstonu doputovali predstavnici Clippersa predvođeni zvijezdama momčadi, Jordan je odlučio ne odgovarati na poruke koje mu je slao vlasnik Dallasa, a u konačnici je uputio javnu ispriku Mavericksima zbog stvorene zbrke.

"Želim se javno ispričati jednom od najboljih vlasnika na svijetu Marku Cubanu, Dallas Mavericksima i njihovim navijačima. Zahvaljujem im na njihovom razumijevanju i ljubaznosti. Žao mi je što se sve to dogodilo", poručio je Jordan.

Cuban je nakon Jordanovih riječi poručio kako još uvijek nije s njim razgovarao i to još od trenutka kada se činilo da će Jordan doći u Dallas.

Mavericksi nisu uspjeli dovesti Jordana, ali intenzivno rade na dovođenju Derona Williamsa koji napušta Brooklyn Netse i očekuje se da će potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan deset milijuna dolara što će zaraditi uz ono što mu duguju Netsi do kraja ugovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivos11.07.2015. u 22:36
    @Banzail_izalica da je bar dizao sebi cijenu imao bi bar neko opravdanje. Ali ionako bi dobio maksimalni ugovor od LAC pa se samo pokazao papkom
    ivos
  • BanzaiLizalica11.07.2015. u 20:01
    Dizao si je ugovor sa Clippersima tako što je pregovarao sa Dallasom. Sve bi to bilo OK da nije otišlo toliko daleko, a Dallas si može obrisat guzicu njegovom isprikom, izgubili su dragocijeno vrijeme za traženje drugog igrača.
    BanzaiLizalica
  • Obrisan korisnik11.07.2015. u 19:35
    Kakav licemjer
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2015. u 19:17
    Klaun
    Obrisan korisnik
  • ivos11.07.2015. u 16:47
    Papak
    ivos