Košarka

Perasović: "Imamo velike ambicije, ali bit ćemo pametniji kada se svi priključe"

Branimir Korać • utorak, 14.07.2015.
Perasović: "Imamo velike ambicije, ali bit ćemo pametniji kada se svi priključe"
Foto: FaH

Hrvatska košarkaška reprezentacija priprema se za nastup na Europskom prvenstvu kojem će biti jedan od domaćina. U Svetom Martinu na Muri izbornik Perasović radi s trenutno raspoloživim kadrom...

Nekompletna Hrvatska započela je s radom na pripremama u Svetom Martinu na Muri. Poveći broj igrača nedostaje, no Velimir Perasović radi s onima koji su na raspolaganju. Perasović ne krije kako su ambicije velike i da s Hrvatskom želi dobar rezultat.

"Imamo velike ambicije, ali isto tako imaju ih i ostale momčadi. Vidjet ćemo nakon pripremnog perioda kada se priključe svi igrači i onda ćemo biti pametniji. U svakom slučaju naše ambicije su velike, želim proći grupu i imati što bolji plasman u njoj da bi eventualno izbjegli najteže protivnike u križanju u Francuskoj", kaže Perasović za HTV.

Na pripremama se za mjesto među 12 pokušava izboriti Rok Stipčević koji vidi pozitivne pomake u hrvatskoj košarci te se nada kako će i seniorska reprezentacija tu dati svoj obol.

"Nakon dugo vremena imamo ovakvo veliko natjecanje kao što je Europsko prvenstvo pred svojom publikom, koja će nam sigurno dati potrebnu podršku. I što se tiče mladih kategorija i dečki koji su otišli u NBA, stvara se pozitivno ozračje i mislim da ćemo mi biti ti koji ćemo taj zamašnjak još malo pogurnuti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.07.2015. u 23:20
    sretno!
    Obrisan korisnik