Košarka

Hrvatska definitivno bez Leona Radoševića, ozljeda traži duži oporavak

Branimir Korać • srijeda, 15.07.2015.
Hrvatska definitivno bez Leona Radoševića, ozljeda traži duži oporavak

Velimir Perasović neće moći računati na Leona Radoševića na Europskom prvenstvu ove godine. Radošević je pregledan i utvrđeno je kako mora mirovati najmanje mjesec dana što ga isključuje iz konkurencije za Eurobasket...

Leon Radošević od objave popisa Velimira Perasovića bio je pod velikim upitnikom za nastup u dresu reprezentacije ovog ljeta zbog već poznatih kroničnih problema s ozljedom gležnja.

Hrvatski internacionalac s liječničkom dokumentacijom obavio je sve potrebne pretrage i u Hrvatskoj te je utvrđeno kako nije u mogućnosti nastupiti i Perasović ga je definitivno prekrižio.

"Kod Leona Radoševića radi se o kroničnoj ozljedi gležnja koja nije nikad u potpunosti zaliječena. Nakon provedene magnetske rezonance i pregleda ortopeda, zaključili smo da je potreban duži oporavak (otprilike mjesec dana), tako da Leon ne može pomoći reprezentaciji za nadolazeći EuroBasket 2015. Uz žaljenje za izostankom, želimo mu potpuni oporavak", poručio je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Miran Martinac.

Radošević tako definitivno otpada zbog ozljede, kao što je također zbog ozljede otpao i Fran Pilepić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina17.07.2015. u 12:34
    čkapi
    pikepiletina
  • narada10815.07.2015. u 19:11
    eto počinje sr...je. Za Leona se i ne čudim, jer to nije prvi put da je nakon naporne sezone ozljeđen. Pilepić bi zaslužio biti u užem izboru. Ali šta je tu je. Neka im je naša U19 uzor: Fali pola ekipe, i opet su napravili rezultat ;-)
    narada108