Košarka

Hrvatska ponovno svladala Bosnu i Hercegovinu i odlazi u borbu za 17. mjesto

Mihaela Bradovski • petak, 17.07.2015.
Hrvatska ponovno svladala Bosnu i Hercegovinu i odlazi u borbu za 17. mjesto
Foto: Martina Japundžić

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina igrat će ua 17. mjesto na Europskom prvenstvu koje je trenutno u tijeku. U borbi za plasman od 17. do 20. mjesta pobijedila je Bosnu i Hercegovinu sa 76:45...

Nakon što je u skupini bila bolja od Bosne i Hercegovine, Hrvatska je to ponovila i u susretu za plasman od 17. do 20. mjesta. Hrvatska je vrlo lako došla do visoke pobjede 76:45 i poslala Bocnu i Hercegovinu u borbu za izbjegavanje posljednjeg mjesta.

Ova pobjeda malo znači Hrvatskoj s rezultatske strane, već ranije je postalo jasno kako izabranici Damira Milačića neće sljedeće godine igrati u A diviziji već idu u razred niže.

Protiv Bosne i Hercegovine 15 koševa postigao je Josip Gulam, 12 Luka Božić, a 11 Goran Filipović. Buza je sa 16 koševa bio najbolji kod Bosne i Hercegovine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10817.07.2015. u 20:15
    Filipović! Njega treba dobro paziti. Vidim perspektivu. Bio je sjajan u Grčkoj sa našom U19, pog. u tandemu sa Kapustom (drugom talentovanom mladom playu). Tu u Italiji se ja na početku malo suzdržao, a što duže traje sve više je stavio pečat na ovu (inače slabašnu) ekipu.
    narada108