Košarka

Doktor Samardžić: "Bogdanović je bolje, ali preporuka je da preskoči utakmicu s Grčkom"

Branimir Korać • nedjelja, 06.09.2015.
Doktor Samardžić: "Bogdanović je bolje, ali preporuka je da preskoči utakmicu s Grčkom"
Foto: Marin Sušić

Dobre vijesti iz stožera hrvatske košarkaške reprezentacije. Bojan Bogdanović nije teže ozlijeđen, doduše preporučeno je mirovanje, ali ga se može vrlo skoro očekivati na parketu...

S nestrpljenjem su se očekivale vijesti oko stanja Bojana Bogdanovića koji je nakon sudara s Nebojšom Joksimovićem nezgodno pao na parket i udario glavom poslije čega je napustio igru.

Iako je Bogdanović htio ponovno na parket, bilo je očito da je u "nokdaunu" i umjesto na teren, poslan je u svlačionicu. Obavljene su neophodne pretrage, a liječnik reprezentacije Josip Samardžić donio je ohrabrujuće vijesti.

"Nakon udarca kojeg je Bojan Bogdanović zadobio u sinoćnjoj utakmici te procjene kliničke slike i prezentacije simptoma koji su nas zabrinuli, ti isti simptomi zahtijevali su dijagnostičku obradu. Istu smo učinili u bolnici te su nalazi uredni. Započeli smo s terapijom koja zahtjeva psihofizički odmor i mirovanje te je preporuka izostanka s današnje utakmice, ali već od jutros Bojan je subjektivno bolje. I dalje kontinuirano pratimo njegovo stanje."

Bogdanović je tako izgubljen za Grčku, ali ne i nastavak Prvenstva što bi sigurno bio slučaj da je riječ o težem potresu mozga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10806.09.2015. u 20:21
    treba Bojana čuvati što duže i možda, velim možda, će nam još moći pomoći u završnici turnira. Kako je neko pisao, to je moglo završiti još puno gore.
    narada108
  • Obrisan korisnik06.09.2015. u 18:40
    Kako? Nećemo;)Moguće ih je dobiti ako njima ključni igrači podbace, a naših 9 igrača (koliko ćemo imati danas u rotaciji) svi odigraju na 100% svojih mogućnosti.U suprotnom prognoziram laganu pobjedu grčke od +10.Što se Bojana tiče...nikako ga forsirati. Potres mozga, pa makar i lakši je ozbiljna... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2015. u 15:29
    O.K. prvu četvrzinu smo izgubili i to mogu objasniti "grčem i nervozom" prve utakmice i to pred domaćom publikom. Ono što me zabrinjava je to da smo imali puno više ofanzivnih skokova 15 : 9 (i skokova općenito 43 : 25) a na kraju je ispalo da su Slovenci više puta šutirali na koš 52 : 63... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2015. u 14:55
    Sranje - Shit !!! Tomas je još upitan (ne znam koliko), Bogdanović mora odmoriti večeras ... Pa kako ćemo bez krila dobiti Grke???
    Obrisan korisnik