Tenis

Lučić-Baroni pružila jak otpor Caroline Wozniacki, Dankinja slavila u tri seta

Branimir Korać • srijeda, 14.10.2015.
Lučić-Baroni pružila jak otpor Caroline Wozniacki, Dankinja slavila u tri seta
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni nije bila daleko od iznenađenja i pobjede protiv Caroline Wozniacki. Favorizirana Dankinja ipak se uspjela spasiti i u trećem setu dovršiti posao...

11. igračica svijeta nije imala nimalo lagan posao protiv Mirjane Lučić-Baroni. Hrvatska tenisačica odigrala je dobar meč i stvorila dosta problema Caroline Wozniacki, ali nije uspjela slaviti.

Imala je priliku u tie-breaku drugog seta, nakon što je njega izgubila Wozniacki je dobila krila i otišla do pobjede.

Dankinja je otvorila meč s breakom, no Lučić-Baroni je sredinom prvog seta s dva vezana breaka, u sjajnom razdoblju svoje igre gdje je u četiri gema izgubila samo dva poena, okrenula set i uzela ga na kraju sa 6:3.

U drugom setu hrvatska igračica konstantno je bila u zaostatku i morala se vraćati iz breaka minusa, tri puta je to uspjela i odvela je set u tie-break. Tamo je povela s 3:2 i imala dva servisa, ali tu je stala i Wozniacki s pet poena u nizu dolazi do seta.

Treći set nije dobro počeo, odmah je Wozniacki pobjegla na 4:0, Lučić-Baroni je vratila jedan izgubljeni servis, ali više od toga nije mogla i Wozniacki prolazi u drugo kolo gdje će igrati protiv Kirsten Flipkens.

WTA Linz, 1. kolo:
Caroline Wozniacki (Danska, 2) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 3:6, 7:6(3), 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!