Zimski sportovi

Medveščak u produžetku ostao bez pobjede, Avtomobilist slavio u Ledenoj

Branimir Korać • subota, 17.10.2015.
Medveščak u produžetku ostao bez pobjede, Avtomobilist slavio u Ledenoj

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli upisati pobjedu u susretu protiv Avtomobilista iz Jekaterinburga. Rusi su u Ledenoj slavili u produžetku pogotkom Aleksandera Torčenjuka...

Zanimljiv dvoboj u Ledenoj odigrali su Medveščak i Avtomobilist, a susret je završen pobjedom gostiju u produžetku. Medvjedi su imali više pokušaja prema golu, međutim Avtomobilist je bolje iskoristio svoje prilike.

Nakon dugo vremena Ledenom su odzvanjali zvižduci i to usmjereni prema gostima koji su krajem druge trećine do pogotka došli nakon nasrtaja na Radeka Smolenaka koji je ostao ležati pred vratima Kovara, a Rusi odjurili u kontru i zabili. Prekršaj nije suđen, igra nije zaustavljena.

Na prvi pogodak čekalo se do 31. minute kada je Medveščak napokon stigao do vodstva. Strijelac je bio Jesse Saarinen koji je s igračem više nakon isključenja Andreja Aleksejeva donio prednost svojoj momčadi.

U završnici trećine osim što je Smolenak ostao na ledu, Medvjedi su ionako igrali s čovjek manje na ledu i s trojicom u obrani primili su pogodak koji je postigao Aleksander Torčenjuk.

Sredinom zadnje trećine gosti s igračem manje dolaze do vodstva preko Artjoma Garejeva, ali Smolenak već minutu i pol kasnije poravnava na 2:2 i s tim rezultatom ušlo se u produžetak.

Tamo je strijelac za Medvjede odradio loš posao u obrani, kaznio je to Torčenjuk i nakon pogreške Čeha zabio za pobjedu nakon minute i pol igre dodatnog vremena.

Sljedeći susret Medvjedi igraju u ponedjeljak od 19:30 u Ledenoj protiv Jugre.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!