Zimski sportovi

Golijada u Ledenoj završena porazom Medveščaka nakon raspucavanja

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.10.2015.
Golijada u Ledenoj završena porazom Medveščaka nakon raspucavanja

Čak 12 pogodaka u 60 minuta mogli su vidjeti gledatelji u Ledenoj, a pobjednik je odlučen tek nakon kaznenih udaraca. Jugra je ipak napustila Ledenu kao pobjednik pogotkom Konstantina Panova u trećoj seriji kaznenih udaraca...

Odlična utakmica u Ledenoj, prava golijada, ali ne i pobjeda Medveščaka. Jugra je uspjela nakon kaznenih udaraca odnijeti pobjedu s ukupnih 7:6.

Šest golova u prvoj trećini, četiri u drugoj, dva u trećoj i bez golova u produžetku, kako je susret išao svojem kraju tako je i ravnomjerno opadala efikasnost.

Nakon što je Konstantin Panov doveo Jugru do prednosti već u drugoj minuti, Medveščak je dva puta do kraja dionice imao prednost, ali gosti su se vraćali. Nathan Perkovic, Tom Zanoški i Gilbert Brule zabijali su za Medvjede, a Nikita Gusev i Panov još jednom bili su strijelci za goste za 3:3 nakon prve trećine.

U drugoj trećini pogodaka nije bilo do četiri i pol minute prije kraja te dionice, ali onda u tri i pol minute padaju čak četiri pogotka.

Marek Kvapil vratio je prednost na stranu domaćina da bi Aleksej Mihnov i Konstantin Panov napravili preokret. Ipak, trećina završava neodlučeno zahvaljujući golu Kinradea.

Jugra je još jednom povela u zadnjoj dionici preko Andreja Taratuhina da bi Radek Smolenak poravnao i odveo utakmicu u produžetak.

Tamo pogodaka nije bilo i odluka je pala nakon kaznenih udaraca, Artjom Buljanski i Konstantin Panov zabili su za Jugru dok je jedini strijelac za Medveščak bio Smolenak.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra 21. listopada od 19:30 u Ledenoj protiv Omska.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!