Tenis

Mirjana Lučić-Baroni preko treće nositeljice do četvrtfinala u Luksemburgu

Branimir Korać • srijeda, 21.10.2015.
Mirjana Lučić-Baroni preko treće nositeljice do četvrtfinala u Luksemburgu
Foto: EPA

Još jedan dobar meč je iza Mirjane Lučić-Baroni koja je prošla u četvrtfinale turnira u Luksemburgu. U drugom kolu bila je bolja od treće nositeljice Sare Errani...

18. igračica svijeta Sara Errani nije uspjela doći do pobjede protiv Mirjane Lučić-Baroni. Hrvatska igračica uzvratila je Talijanki za poraz u osmini finala US Opena prošle godine, sada je Lučić-Baroni slavila u dva seta.

Meč je potrajao manje od sat i 20 minuta, a Lučić-Baroni je iskoristila ukupno šestu meč loptu i izborila mjesto među osam najboljih.

Iako je Errani u prva tri servis gema Lučić-Baroni imala break lopte, Talijanka se našla u zaostatku, izgubila je svoj servis u drugom gemu i Lučić-Baroni bila je u prednosti. Uspjela se Errani vratiti u set, međutim u završnici je još jednom izgubila servis i set sa 6:3.

U drugi set Lučić-Baroni ulazi u istom ritmu, ponovno brzo dolazi do prednosti, radi dvostruki break i dolazi do 5:1. Problema je bilo u završetku posla, Errani je uspjela vratiti jedan izgubljeni servis, ali ne i drugi i Lučić-Baroni ide dalje.

U četvrtfinalu igrat će protiv Njemice Mone Barthel koja je u prvom kolu nadigrala šestu nositeljicu Sloane Stephens, a kasnije je svladala u tri seta Tatjanu Mariju.

WTA Luksemburg, 2. kolo:
Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) - Sara Errani (Italija, 3) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.10.2015. u 04:45
    svaka čast Mikica. Tako se bori.
    Obrisan korisnik
  • teniosac21.10.2015. u 17:55
    bravo Mirjana
    teniosac