Zimski sportovi

Avangard rano poveo i sačuvao vodstvo za tri boda u Ledenoj

Branimir Korać • srijeda, 21.10.2015.
Avangard rano poveo i sačuvao vodstvo za tri boda u Ledenoj
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli prekinuti seriju poraza. Novi im je u Zagrebu nanio Avangard iz Omska koji je slavio s minimalnih 1:0 i to zahvaljujući pogotku iz 73. sekunde susreta...

U zadnjih osam utakmica Medveščak je upisao čak sedam poraza. Sedmi i peti u nizu, stigao je u Ledenoj gdje je gostovala snažna momčad Avangarda i slavila s 1:0.

Protiv uglednog protivnika koji u svojim redovima ima niz nekadašnjih NHL igrača visoke reputacije, Medvjedi su odigrali kvalitetnu i ravnopravnu utakmicu, ali nisu uspjeli doći do iznenađenja.

Već u 73. sekundi Omsk je stigao do vodstva pogotkom Aleksandera Perežogina, bivšeg igrača Montreal Canadiensa, koji je na dodavanje nekadašnjeg člana Bostona i St. Louisa, Vladimira Sobotke, zabio za vodstvo.

Nakon golijade i čak 12 pogodaka u susretu protiv Jugre prije dva dana, neki su možda pomislili kako nas očekuje susret s ponovno puno pogodaka, međutim unatoč ranom golu, mreže se više nisu tresle.

Ostalo je tih 1:0, do kraja susreta Danny Taylor i Dominik Furch bili su besprijekorni i Omsk je odnio tijesnu pobjedu.

Nakon novog poraza Medveščak je ostao na sedmom mjestu Zapadne konferencije s bodom manje i utakmicom više od Vitjaža te s dva boda više i tri utakmice više od Sočija.

23. listopada od 19:30 sati u Ledenoj gostuje Baris Astana koja je poražena u Bratislavi kod Slovana s 5:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.10.2015. u 23:58
    A di je golijada od neki dan? ;)
    Obrisan korisnik