Tenis

Mirjana Lučić-Baroni bez prolaza u polufinale turnira u Luksemburgu

Mihaela Bradovski • petak, 23.10.2015.
Mirjana Lučić-Baroni bez prolaza u polufinale turnira u Luksemburgu
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni zaustavljena je u četvrtfinalu WTA turnira u Luksemburgu. Bolja je bila Njemica Mona Barthel koja je odnijela pobjedu sa 6:3, 6:4...

55. igračica svijeta Mona Barthel svladala je Mirjanu Lučić-Baroni u četvrtfinalu turnira u Luksemburgu. Njemica je bila bolja sa 6:3, 6.4 za 73 minute igre.

Lučić-Baroni ušla je u četvrtfinale nakon pobjede protiv treće nositeljice Sare Errani dok je Barthel također eliminirala jednu nositeljicu i to u prvom kolu šestopostavljenu Sloane Stephens. Današnji dvoboj ipak je pripao Njemici koja je u oba seta rano ušla u minus, a set riješila u svoju korist u završnici.

Već u prvom gemu meča Barthel je izgubila servis, ali odmah je vratila break . U završnici seta kod 4:3 stigla je do 30:40, napravila još jedan break te u konačnici uzela set sa 6:3.

Slično je bilo i u drugom setu, ponovno je Njemica izgubila svoj prvi servis gem pa odmah uzvratila da bi u završnici seta došla do 15:40 i napravila break s kojim je otišla do pobjede.

Barthel je osvojila 83 posto poena na svojem prvom servisu i iskoristila četiri od šest break lopti što je odlučilo ovaj meč.

WTA Luksemburg, četvrtfinale:
Mona Barthel (Njemačka) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!