Zimski sportovi

Medveščak prekinuo negativnu seriju domaćom pobjedom protiv Baris Astane

Branimir Korać • petak, 23.10.2015.
Medveščak prekinuo negativnu seriju domaćom pobjedom protiv Baris Astane
Foto: FaH

Pet uzastopnih poraza upisali su hokejaši Medveščaka prije gostovanja Baris Astane u Ledenoj, a onda su prekinuli taj niz. Uz raspoloženog Dannyja Taylora stigli su do pobjede 3:0...

Napokon je došao kraj seriji poraza Medveščaka. U zadnjih osam utakmica upisali su čak sedam poraza, od toga pet u nizu prije nego li su ugostili Baris Astanu.

Nakon dugo vremena uspjeli su Medvjedi odigrati i utakmicu bez primljenog pogotka za što je ponajviše zaslužan Danny Taylor koji je obranio svih 30 pokušaja gostiju.

Medveščak je stigao do vodstva prvim udarcem na gol. Već u 11. sekundi utakmice Andreas Jamtin svladao je Alekseja Ivanova i domaćin nije mogao imati bolji početak susreta.

Nastavili su Medvjedi s dobrom igrom i u nastavku, međutim 30 minuta su čekali na sljedeći pogodak. Sredinom druge trećine uspjeli su povećati vodstvo preko Mikea Glumca.

Konačnih 3:0 postavio je Tomas Mertl u 56. minuti nakon čega gosti više nisu mogli skrivati nervozu i do kraja susreta bilo je dosta vatreno na ledu, a najnervozniji je bio Damir Rispajev koji je od početka tražio sukobe.

Sljedeći izazov Medvjedi imaju 28. listopada od 19:30 sati kada u Ledenoj gostuje Kazan od kojeg su nedavno u gostima izgubili 2:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!