Košarka

Budenholzer donio odluku: Kent Bazemore "ulazi u Carrollove tenisice"

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.10.2015.
Budenholzer donio odluku: Kent Bazemore "ulazi u Carrollove tenisice"
Foto: EPA

U utorak navečer počinje nova sezona NBA lige, sezona s dosta upitnika i dosta izmijenjenih momčadi. Atlanta Hawksi u predsezonu ušli su s upitnikom tko će zamijeniti DeMarrea Carrolla. Kent Bazemore bio je i ostao prvi favorit...

Igrač zanimljive karijere Kent Bazemore dobio je veliku odgovornost uoči početka nove sezone. Od Bazemorea se traži puno, treba nadomjestiti učinak DeMarrea Carrolla, do jučer najboljeg Atlantinog obrambenog igrača i konstante na niskom krilu. Bazemore nije taj kalibar u obrambenoj fazi, međutim Hawksi vjeruju da može s drugim kvalitetama biti od pomoći.

Mike Budenholzer namijenio mu je ulogu startera u prvoj utakmici sezone protiv Detroit Pistonsa, Bazemore će sigurno neko vrijeme biti član udarne petorke, a vrijeme će pokazati hoće li tu i ostati.

Nakon povratka Thaba Sefoloshe, Bazemorea očekuje borba za ostanak u društvu četvorice All-Star igrača koji su predviđeni za poziciju startera. Upitna je jedino ta poziciju koju će zasad okupirati igrač kojeg su prije nekoliko godina svi previdjeli na draftu.

Bazemore je priliku tražio kroz NBDL i Ljetnu ligu, bio je na rosteru Golden State Warriorsa i Los Angeles Lakersa, a u dresu LA-a pokazao je da može igrati ulogu u ovoj ligi. Prošle sezone u Atlanti koristio je priliku kada ju je dobio, a ona će sada biti još veća.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.10.2015. u 19:45
    one, two, three-go
    Obrisan korisnik