Zimski sportovi

Medveščak bez preokreta, Kazan do treće uzastopne pobjede u međusobnim susretima

Branimir Korać • srijeda, 28.10.2015.
Medveščak bez preokreta, Kazan do treće uzastopne pobjede u međusobnim susretima
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli u Ledenoj svladati Bars Kazan. Gosti su ubilježili treću uzastopnu pobjedu u međusobnim susretima i slavili su s 4:3...

Zanimljiv dvoboj u Ledenoj ipak je završio novim porazom Medveščaka. Gosti iz Kazana slavili su s 4:3 u susretu u kojem su stvorili visoku prednost, Medveščak se pokušao vratiti, ali je ostao prekratak.

U svega minutu razmaka u prvoj trećini Kazan je postigao dva pogotka i tako stigao do prednosti koja mu je omogućila ugodniju igru. Prvo je u 14. minuti Mihail Gluhov doveo goste u vodstvo, a prednost je povisio 68 sekundi kasnije Oscar Möller.

Situacija se nije posebno promijenila u drugoj trećini, dapače, gosti su povećali prednost golom Dmitrija Obuhova u 27. minuti te su došli do vrlo visokih 3:0.

Međutim Medveščak se nije predao, nastavio se boriti i uspio je zakomplicirati utakmicu. Prvo je Marek Kvapil na otvaranju posljednje trećine smanjio na 3:1 da bi u 49. minuti Mikko Kousa u situaciji s dva igrača više smanjio na 3:2.

I dok je Medveščak pokušavao doći do poravnanja, u 55. minuti Vladimir Tkačjov postiže četvrti pogodak i rješava pitanje pobjednika.

Pola minute prije kraja Radek Smolenak smanjuje na 4:3, ali vremena za potpuni povratak nije bilo.

Medveščak trenutno drži osmu poziciju na Zapadu s 39 bodova, bodom više od devetoplasiranog Sočija koji ima utakmicu manje. Za dva dana u Ledenu od 18:30 dolazi Lada, pretposljednja momčad Istočne konferencije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!