Zimski sportovi

Medveščak ubilježio novi poraz, bodove iz Ledene odnijela i Lada

Branimir Korać • petak, 30.10.2015.
Medveščak ubilježio novi poraz, bodove iz Ledene odnijela i Lada
Foto: FaH

Loša forma Medveščaka se nastavlja i novi protivnik koji je odnio bodove iz Ledene je Lada. U ovom susretu Medvjedi su poraženi s 4:1, a srećom po njih niti ostale momčadi u okruženju na ljestvici nisu bile uspješne...

Malo toga polazi Medveščaku za rukom u posljednje vrijeme. U onom razdoblju kada su nizali pobjede u formi života bio je Gašper Krošelj, ali više niti vratari ne mogu izvući Medvjedi. Najveći problem predstavlja realizacija koja nije na najvišoj razini.

U utakmicu protiv Lade koja je ujedno imala i humanitarni karakter, Medveščak je ušao s ranim zaostatkom i stvari su odmah krenule krivim smjerom.

Već u trećoj minuti Lada je povela golom Dmitrija Vorobjeva s igračem više nakon što je minutu ranije Jesse Saarinen zaradio prvo isključenje na susretu.

Igra s igračem manje nije bila dobra i Medveščak je ponovno kažnjen u 30. minuti. Van leda bio je Andreas Jamtin što je iskoristio Martin Zatovič.

Jamtin se iskupio pet minuta kasnije pogotkom za smanjenje i vraćanje nade, međutim vrlo brzo Medveščak ostaje s dva igrača manje zbog isključenja Perkovicha i Gysbersa, a Anton Krisanov podiže na 3:1.

U zadnjoj trećini Medveščak se bezuspješno pokušao vratiti, a točku na i stavio je Anton Šenfeld tri minute prije kraja golom u praznu mrežu.

U nedjelju 1. studenog Medveščak će tražiti bodove u Ledenoj protiv Slovana od 17:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran30.10.2015. u 22:21
    Teško mi je to konstatirati ali zvižduci u Ledenoj sve su rekli. Ako išta želimo izvući iz tekme sa Slovanom (a morali bismo), onda ovu današnju "prezentaciju" treba zaboraviti momentalno i trajno.ZIG-ZAG!
    Vjeran