Zimski sportovi

Medveščak visoko slavio protiv Slovana iz Bratislave za prekid lošeg niza

Branimir Korać • nedjelja, 01.11.2015.
Medveščak visoko slavio protiv Slovana iz Bratislave za prekid lošeg niza
Foto: FaH

Očajnički su hokejaši Medveščaka trebali pobjedu i ostvarili su je. U Ledenoj su ugostili Slovan iz Bratislave i pobjedom 6:2 vratili se na pobjedničke staze...

Nakon vrlo lošeg nastupa protiv Lade, Medveščak je motiviran dočekao susret protiv Slovana iz Bratislave želeći pokazati kako je u petak imao loš dan. Protiv Slovaka odigrao je znatno bolje i to se vidi na konačnom rezultatu.

Dominirali su Medvjedi cijelim susretom i imali sve pod kontrolom, a Slovan je nakratko zaprijetio kada je smanjio zaostatak na 3:2, no četvrti gol Medvjeda potpuno je riješio sve dvojbe.

Domaćin je već u devetoj minuti vodio s lijepih 2:0 golovima Alexandrea Bolduca koji je stigao do prvijenca u dresu Medvjeda i Stefana Giliatija.

S tih 2:0 završena je prva trećina, a treći pogodak domaćin je postigao na sredini druge dionice kada je precizan bio Edwin Hedberg.

Na kraju druge i početkom treće trećine Slovan je pokazao znakove života i zaprijetio povratkom. Prvo je Rok Tičar smanjio na 3:1, a onda je Lukaš Kaspar dodatno približio slovačku momčad.

Ipak, Medveščak je pet minuta kasnije riješio pitanje pobjednika. Giliati je povisio na 4:2 nakon čega su gosti potpuno pali, a Tomaš Mertl i Milan Jurčina dovršili posao za visokih 6:2.

S ovom pobjedom Medveščak je preskočio na ljestvici SKA iz St. Peterburga i drži sedmo mjesto na Zapadu, a u sljedećem susretu tek 10. studenog od 17.:30 gostovat će u Minsku kod Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2015. u 14:47
    samo da izdrže ovu sezonu.. neki dan je na jednom radio postaji bila priča o dugu od mil .us $ igračima iz prethodnih sezona...iako, kapa dolje Damiru G. i dečkima za sve ove godine (4 u EBEL, 3 u KHL)... s 3,5 kluba u HRVATSKOJ, ovo je čudo, samo da repka isto napravi dobar rezultat na turniru u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2015. u 20:25
    Zig-Zag
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.11.2015. u 07:35
    JE-SE-NI-CE JE-SE-NI-CE !!
    Obrisan korisnik