Zimski sportovi

Medveščak pao već u prvoj trećini na gostovanju kod Torpeda

Branimir Korać • četvrtak, 12.11.2015.
Medveščak pao već u prvoj trećini na gostovanju kod Torpeda
Foto: Dea Sajko

Medveščak je upisao poraz na gostovanju kod Torpeda u Novgorodu, domaćin je slavio s visokih 5:2, a već nakon prve trećine imao je prednost koju gosti nisu mogli dostići...

Vrlo loših prvih 20 minuta odnijelo je Medveščaku šansu za pobjedu na gostovanju kod Torpeda. Čak četiri primljena gola u prvoj četvrtini i unatoč svim naporima u nastavku susreta Medveščak nije imao pravu šansu za preokret.

Od prve minute krenuo je Gašper Krošelj, ali nije bio raspoložen i od starta druge dionice na vratima je stajao Danny Taylor.

Rusi su uhvatili Medveščak na spavanju već nakon 49 sekundi kada Linus Videll zabija za vodstvo, Medveščak se uspio stabilizirati i prijetiti Ilji Proskurjakovu, međutim ono što su gosti promašivali, domaćini su spremali u mrežu.

Danil Iljin, Sergej Kosticin i Aleksander Budkin odveli su Torpedo čak do 4:0 da bi u završnici trećine Shaone Morrisonn uspio smanjiti na 4:1.

U drugoj dionici medvjedi su pokazali veliku želju, u 27. minuti približili su se na minus dva golom Tomaša Mertla, ali nisu iskoristili prilike do kraja trećine.

Na početku posljednje dionice ostali su i bez isključenog Stefana Giliatija zbog udarca prema glavi, u završnici se pokušalo s vađenjem vratara, ali do pogotka u praznu mrežu došao je Torpedo preko Kasparsa Daugavinsa.

Završilo je s visokih 5:2 za Torpedo koji se tako odvojio od Medveščaka na devet bodova prednosti. Medvjedi su pali na sedmu poziciju na Zapadu dok je Torpedo ostao četvrti.

Medveščak se sada vraća u Zagreb gdje ga 14. studenoga očekuje dvoboj protiv Severstalja od 17:30. Čerepovec je trenutno posljednji na Zapadu, a danas je poražen od Sočija s 4:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zdren13.11.2015. u 15:05
    Vidio sam samo zadnju trećinu i debelo previše grešaka.
    Zdren
  • Obrisan korisnik12.11.2015. u 21:13
    Možda su u četvrtoj četvrtini izjednačili
    Obrisan korisnik
  • staropramen12.11.2015. u 20:49
    baš u četvrtini ili? :)
    staropramen