Košarka

Houston Rocketsi uručili otkaz Kevinu McHaleu, privremeno ga mijenja J.B. Bickerstaff

Branimir Korać • srijeda, 18.11.2015.
Houston Rocketsi uručili otkaz Kevinu McHaleu, privremeno ga mijenja J.B. Bickerstaff
Foto: EPA

Houston Rocketsi loše su otvorili novu sezonu i došlo je do prvih potresa. Nakon što su igrači održali međusobni sastanak, otkaz je uručen glavnom treneru Kevinu McHaleu...

Houston ne izgleda niti približno onako dobro kako su se nadali. Otvaranje sezone bilo je vrlo loše, nakon 11 odigranih utakmica nalazi se na omjeru 4-7 i povučen je prvi potez.

Kako Yahoo!Sports saznaje iz svojih izvora, Kevinu McHaleu uručen je otkaz i više nije trener prve momčad Rocketsa. Očekivanja su bila velika, početak sezone opasno ih ugrožava i u klubu su se odlučili na ovaj potez.

Otkazu je prethodio sastanak igrača dan ranije iza zatvorenih vrata i bez prisustva stručnog stožera. Nakon sastanka svi su bili zadovoljni kako je on protekao, a Kevin McHale neće na klupi dočekati prve nastupe nakon tog razgovora.

Na klupi Houstona upisao je 193 pobjede i 130 poraza te je po postotku pobjeda najuspješniji trener u povijesti franšize, ali neće odraditi trogodišnji ugovor do kraja.

Na njegovu poziciju doći će privremeno J.B. Bickerstaff, član McHaleovog stručnog stožera. Sin bivšeg NBA trenera Bernieja tako je dobio priliku pokazati se na velikoj sceni i tko zna, možda je i iskoristi i zaradi duži angažman.

Na poziciji prvog trenera debitirat će već večeras kada Rocketsi dočekuju Portland Trail Blazerse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!