Zimski sportovi

Još jedno veliko priznanje: Danny Taylor odnio titulu vratara mjeseca u KHL-u

Sportnet • srijeda, 02.12.2015.
Još jedno veliko priznanje: Danny Taylor odnio titulu vratara mjeseca u KHL-u

Nakon što je jučer proglašen za najboljeg vratara 13. tjedna KHL-a, liga je vratara Medveščaka Dannyja Taylora proglasila za najboljeg vratara mjeseca studenog.

U devet startova u studenom Taylor je upisao šest pobjeda, primio prosječno 1.51 pogodak po susretu i obranio 95,34% udaraca. Ujedno, dvaput je zaključao svoja vrata ostavivši bez pogodaka momčadi CSKA i Avtomobilist.

Taylor se ove sezone priključio zagrebačkom Brlogu i u dosadašnjem dijelu sezone upisao 21 start. Nakon što je proglašen najboljim vratarem proteklog tjedna, sve zasluge pripisao je momčadi:

"Velika mi je čast biti izabran za vratara mjeseca, pogotovo odmah nakon što sam bio izabran za vratara tjedna. No još jednom bih naglasio ključnu važnost suigrača. Nadam se da ćemo ako kolektiv nastaviti u istom ritmu."

U preostale tri kategorije, liga je za najbolje pojedince u proteklih mjesec dana proglasila: Staffana Kronwalla (Lokomotiv) kao najboljeg braniča, Anatolija Goliševa (Avtomobilist) kao najboljeg napadača te Aleksandra Polunina (Lokomotiv).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!