Zimski sportovi

Nakon dobre prve trećine Medveščak teško stradao na gostovanju kod Baris Astane

Branimir Korać • subota, 05.12.2015.
Nakon dobre prve trećine Medveščak teško stradao na gostovanju kod Baris Astane

Hokejaši Medveščaka na gostovanju kod Baris Astane nisu uspjeli upisati željeni rezultat. Dobro su se držali 30 minuta, a nakon toga su potonuli i upisali visok poraz 6:1...

Nakon glatkog poraza kod Omska, Medveščak je upisao visok poraz i kod Baris Astane. Domaćin je puno bolje koristio svoje prilike, vratari Medveščaka nisu briljirali i poraz se nije mogao spriječiti.

Nakon prvih 20 minuta dojam i nije bio tako loš. Protiv snažnog protivnika Medvjedi su se dobro držali, imali su pozitivan rezultat, ali vrlo brzo stvari su krenule krivim smjerom.

Baris Astana povela je u 15. minuti pogotkom svojeg ponajboljeg igrača Dawesa u trenutku dok je imala dvojicu igrača više na ledu, ali do odlaska na odmor Medveščak je ipak uspio poravnati preko Jamtina.

Nastavak susreta ipak nije bio dobar, a ključni su bili brzi pogoci sredinom druge trećine.

Prvo je Dawes vratio domaćina u vodstvo, a samo sedam sekundi nakon njegovog pogotka, pak u mrežu posprema i Bochenski za odlazak na 3:1.

U završnici druge trećine još dva pogotka za Baris Astanu, oba puta strijelac je bio Krasnoslobodcev i već tada je bilo jasno da će domaćin uzeti puni plijen.

U zadnjoj trećini Dawes je samo zaključio sjajnu utakmicu hat-trickom za konačnih 6:1.

Pred Medvjedima je povratak u Zagreb gdje će 9. prosinca ugostiti momčad Jaroslavlja od 20 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!