Zimski sportovi

Lokomotiv dolazi u Ledenu: "Tijekom cijele sezone najbolje smo igrali protiv najboljih"

Sportnet • utorak, 08.12.2015.
Lokomotiv dolazi u Ledenu: "Tijekom cijele sezone najbolje smo igrali protiv najboljih"

Hokejaši Medveščaka vraćaju se na svoj led sutrašnjim susretom kada ugošćuju jednu od najjačih momčadi lige ove sezone.

Lokomotiv iz Jaroslavlja s 26 pobjeda i 77 osvojenih bodova iz 40 susreta drži treće mjesto Zapada i dolazi u Ledenu nakon poraza. Medvjedi ove sezone izrazito dobro igraju u Ledenoj gdje iz posljednje četiri utakmice imaju upisane velike i važne pobjede.

„S najjačima cijele sezone i mi igramo najbolje. Jednostavno drugačije pristupimo utakmici i damo sve od sebe. Uz to, vraćamo se na domaći led gdje smo uspješni ove sezone i veselimo se, kako povratku u Ledenu, tako i novom izazovu“, rekao je pomoćni trener Medveščaka Alan Letang.

Medvjedi i Loko susreli su se do sada četiri puta, a ovo će im biti prvi ovosezonski ogled. Iz tri utakmice Medvjedi su uzeli barem bod, a pobjedu u regularnom dijelu imaju iz Ledene kada je današnji kapetan Mike Glumac postigao jedini i odlučujući pogodak.

„Sretni smo što se vraćamo pred naše navijače, na naš led. Znamo da nas sutra očekuje teška utakmica i da moramo biti najbolji“, rekao je kapetan. U posljednjim susretima za Medveščak su među najboljim pojedincima bili Patrick Bjorkstrand, Tomaš Mertl i Gilbert Brule. Kao i kapetan, znaju da samo u najboljem izdanju mogu do novih bodova: „Apsolutno svi se moramo držati svog plana igre i ne odstupati. Biti odgovorni u obrani i ubacivati pak što više prema vratima ne bi li stvorili gužvu i prilike. Sretni smo što smo ponovno doma i nadam se velikoj podršci tribina u borbi za pobjedu“, rekao je Brule.

Susret započinje u srijedu, u 20:00 sati u Ledenoj dvorani. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, preko internetske prodaje te na blagajni Doma sportova 90 minuta prije početka susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!