Zimski sportovi

Lokomotiv odnio dva boda iz Ledene, Medveščak poražen u produžetku

Branimir Korać • srijeda, 09.12.2015.
Lokomotiv odnio dva boda iz Ledene, Medveščak poražen u produžetku

Hokejaši Medveščaka upisali su poraz u Ledenoj od snažnog Lokomotiva iz Jaroslavlja. U čvrstom dvoboju poraženi su 2:1 u produžetku pogotkom Pavela Koledova u 63. minuti...

Lokomotiv je doputovao u Ledenu u statusu favorita i tražio je tri boda protiv Medveščaka koji igra dosta toplo-hladno tijekom cijele sezone. Ovaj put Medvjedi su odigrali dobru utakmicu, posebno u fazi obrane.

Gosti su tijekom susreta bili opasniji, više prijetili prema Dannyju Tayloru, ali vratar Medveščaka odradio je vrlo dobar posao, samo jednom je pokleknuo u 60 minuta i držao je svoju momčad u susretu.

Susret je obilježio i veliki broj isključenja, Patrik Hersley i Gilbert Brule morali su ranije napustiti led zbog isključenja do kraja susreta, a na pogotke se čekalo do posljednje trećine.

45 minuta vratari su odolijevali, a onda je Lokomotiv poveo pogotkom Kirila Kapustina. Minutu kasnije Medveščak je stigao do poravnanja, Tomaš Mertl proigrao je Jessea Saarinena koji vraća stvari na početak.

Do kraja regularnog dijela pogodaka više nije bilo, otišlo se u produžetak gdje je Pavel Koledov nakon tri minute igre donio pobjedu Lokomotivu.

Nakon četvrtog uzastopnog poraza, Medvjedi će morati učiniti sve za pobjedu za dva dana u Ledenoj protiv Sočija. Susret je na rasporedu od 18:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!