Košarka

Van Gundy: "Sviđa nam se ova momčad i zato za nas najvjerojatnije neće biti tradeova"

Branimir Korać • utorak, 22.12.2015.
Van Gundy: "Sviđa nam se ova momčad i zato za nas najvjerojatnije neće biti tradeova"
Foto: EPA

Bliži se razdoblje u NBA ligi kada će momčadi biti vrlo aktivne na tržištu i razmjenama igrača svaka sa svojim ciljevima pokušati nešto napraviti. Sudeći prema riječima Stana van Gundyja, u toj igri neće biti Detroit Pistonsa...

Stan van Gundy odbacio je mogućnost sudjelovanja na NBA tržnici. Iako nerijetko kritizira svoje igrače i ne bira riječi, Van Gundy je zadovoljan s onim što ima na raspolaganju.

"Sviđa nam se ova skupina igrača. Sviđa mi se kemija grupe i karakter igrača stoga nećemo raditi nikakve niti značajne, a niti marginalne promjene jer nam je kontinuitet vrlo važan", kaže Van Gundy.

Pistonsi dobro izgledaju ove sezone, a tek im se trebaju priključiti Brandon Jennings i Jodie Meeks što će im donijeti dodatnu širinu. Upravo Jennings spominjao se kao potencijalni adut na tržnici, no od toga izgleda neće biti ništa.

"Mislim da ne možete biti posebno dobri ako nemate kontinuitet u radu sa određenom skupinom igrača. Upravo zato bit ćemo vrlo oprezni. Ne znači da smo se potpuno isključili s tržišta, Jeff Bower razmatra situaciju, ali istovremeno vrlo smo zadovoljni s ovim igračima. Jennings i Meeks će nam vjerojatno donijeti više nego što bi nam donio neki trade", razmišljanje je Van Gundyja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.12.2015. u 22:50
    Tesko mogu Jackson i Jannings zajedno jer obojica vole loptu, bolje da tradeaju Jenningsa za neki SF ili PF
    Obrisan korisnik