Košarka

Blazersi drugu utakmicu u nizu bez svojeg najboljeg igrača

Branimir Korać • utorak, 22.12.2015.
Blazersi drugu utakmicu u nizu bez svojeg najboljeg igrača
Foto: EPA

Damian Lillard neće nastupiti niti u susretu protiv New Orleans Pelicansa, potvrdili su Portland Trail Blazersi. Problemi s tetivom u stopalu ipak traže produženi odmor...

Damian Lillard tijekom cijele NBA karijere nije propustio nijednu utakmicu, no nakon 275 utakmica u nizu morao je na pauzu. Upala tetive u stopalu ostavila ga je van parketa u porazu od Atlanta Hawksa 106:97.

Prva zvijezda Portlanda bila je u statusu "od utakmice do utakmice", no uoči dvoboja protiv New Orleans Pelicansa potvrđeno je kako će preskočiti i taj susret.

Što se tiče drugog najboljeg igrača Blazersa, CJ McColluma, njegov nastup protiv Pelicansa je izvjestan što je dobra vijest za Portland koji tako ipak povećava šanse nego što ih je imao protiv Atlante.

Protiv Hawksa su se još dobro držali bez dvojice glavnih igrača, u završnici su i zaprijetili, no nisu imali snage za više od pristojnog poraza. U izostanku Lillarda i McColluma, Tim Frazier, igrač koji je u dosadašnjem dijelu NBA karijere bio potpuni epizodist, odradio je svih 48 minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!