Zimski sportovi

Medveščak poražen nakon kaznenih udaraca na gostovanju kod Traktora

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.12.2015.
Medveščak poražen nakon kaznenih udaraca na gostovanju kod Traktora

Hokejaši Medveščaka odnose bod s gostovanja u Čeljabinsku. Traktor je slavio nakon izvođenja kaznenih udaraca rezultatom 2:1, a Medvjedima je bod donio golom četiri i pol minute prije kraja Tuukka Mantyla...

U otvorenom i zanimljivom dvoboju na gostovanju u Čeljabinsku, Medveščak je uzeo bod protiv domaćeg Traktora. Nadali su se Medvjedi punom plijenu protiv momčadi koja vrlo vjerojatno neće vidjeti doigravanje, ali kako se susret raspleo, u Medveščaku mogu biti zadovoljni bodom.

Nije dobro počelo po Zagrepčane koji su se relativno brzo našli u rezultatskom zaostatku, Traktor je održavao prednost sve do završnice, ali gosti su ipak uspjeli uzeti barem bod.

Već u sedmoj minuti Deron Quint doveo je Traktor u vodstvo i stavio Medvjede u tešku situaciju. Dodatni problem za Medveščak predstavljala su brojna isključenja, nije bilo zadovoljstva sudačkim kriterijem, ali bez obzira na to gosti su se vratili u utakmicu.

Kada se činilo da gosti upisati poraz u 60 minuta, isključenje Vladimira Denisova pet minuta prije kraja donijelo je Medveščaku jedan od rijetkih powerplayova, iskoristio je priliku Tuukka Mantyla i poravnao na 1:1.

U produžetku pogodaka nije bilo i pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Anton Glinkin i Maksim Jakucenija bili su uspješniji od Dannyja Taylora, na drugoj strani nisu pogađali Radek Smolenak i Colby Genoway čime je Medveščak upisao poraz.

Za dva dana Medveščak od 16 sati gostuje kod Nižnjekamska, momčadi s ruba ulaska u doigravanje u Istočnoj konferenciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!