Tenis

Lučić-Baroni u glavnom ždrijebu Sydneyja, Mate Pavić nije prošao u Aucklandu

Branimir Korać • nedjelja, 10.01.2016.
Lučić-Baroni u glavnom ždrijebu Sydneyja, Mate Pavić nije prošao u Aucklandu
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni upisala je i treću pobjedu u kvalifikacijama WTA turnira u Sydneyju te se plasirala u glavni turnir. S druge strane Mate Pavić nije uspio preskočiti drugu prepreku u Aucklandu...

Polovičan učinak hrvatskih predstavnika noćas u kvalifikacijama u Sydneyju i Aucklandu. Mirjana Lučić-Baroni uspješno je odradila posao i igrat će u glavnom ždrijebu jakog turnira u Sydneyju dok je Mate Pavić ipak naišao na boljeg protivnika u Aucklandu.

Lučić-Baroni je u posljednjem kolu kvalifikacija igrala protiv Čehinje Lucie Hradecke i stigla je do pobjede za 80 minuta provedenih na terenu.

Hrvatska tenisačica bila je bolja i slavila je s dva puta po 6:3, Hradecka je više prijetila u drugom setu kada je i krenula s 2:0, ali Lučić-Baroni se brzo oporavila, preuzela kontrolua nad setom i zatim otišla do pobjede.

U glavnom turniru igrat će protiv osme nositeljice mlade Švicarke Belinde Benčić, a pobjednica tog meča igrat će protiv Tsvetane Pironkove.

Mate Pavić u Aucklandu je igrao protiv Thiema de Bakkera i upisao poraz u tri seta. Nizozemac je izgubio prvi set sa 6:4, ali u nastavku meča bio je bolji i sa 6:2, 6:3 stigao je do prolaza u glavni ždrijeb gdje će igrati protiv Alberta Ramosa.

WTA Sydney kvalifikacije 3. kolo:
Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) - Lucie Hradecka (Češka) 6:3, 6:3

ATP Auckland, kvalifikacije 2. kolo:
Thiemo de Bakker (Nizozemska) - Mate Pavić (Hrvatska) 4:6, 6:2, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • teniosac10.01.2016. u 11:55
    mogla bi Mikica srediti Benčić..
    teniosac