Zimski sportovi

Gilbert Brule dvije i pol minute prije kraja donio veliku pobjedu Medvjedima

Branimir Korać • subota, 16.01.2016.
Gilbert Brule dvije i pol minute prije kraja donio veliku pobjedu Medvjedima
Foto: FaH

Do važna tri boda stigli su hokejaši Medveščaka koji tako itekako ostaju u igri za ulazak u doigravanje. Ugostili su u Ledenoj ugledni moskovski Dinamo i upisali pobjedu 2:1 zahvaljujući pogotku Gilberta Brulea dvije i pol minute prije kraja...

Borba za ulazak u doigravanje se nastavlja i uoči možda i ključne utakmice, gostovanja u Bratislavi kod Slovana, Medveščak je s imperativom pobjede ugostio Dinamo iz Moskve.

Istovremeno Slovan je u Bratislavi igrao protiv Vitjaža susret za kojeg se i očekivalo da će završiti pobjedom Slovaka stoga su i Medvjedi morali upisati pobjedu da bi zadržali isto odstojanje.

Uspjeli su je ostvariti, odigrali su dobru utakmicu i u samoj završnici susreta nagrađeni su pogotkom za tri boda.

Pogodaka nije bilo sve do 38. minute kada Ilja Šipov dovodi Moskovljane u vodstvo, no nije se dugo čekalo na poravnanje.

30-ak sekundi nakon vodećeg gola gostiju Aleksander Osipov zarađuje isključenje, a Tuukka Mantyla s igračem više poravnava na 1:1.

U posljednjoj trećini Medveščak je bio bolji, pritisnuo je goste i tražio pobjedu. Medvjeđu uslugu Dinamu je napravio Vladimir Brjukvin koji je u završnici zaradio isključenje do kraja susreta, a Gilbert Brule s igračem više pogađa za pobjedu.

Veliki dvoboj sa Slovanom na rasporedu je 20. siječnja od 19:30 u Bratislavi, a dva dana ranije kod Slovana gostuje moskovski Dinamo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.01.2016. u 09:34
    Momci BRAVO...činite me ponosnim cijelu sezonu,a jučer ste nas sve skupa učinili još ponosnijim,samo hrabro dalje,vjerujem da se uskoro ponovno vidimo na play off tekmama u ledenoj,
    Obrisan korisnik