Košarka

Poznate All-Star petorke, Kobe Bryant dobio najviše glasova

HINA • petak, 22.01.2016.
Poznate All-Star petorke, Kobe Bryant dobio najviše glasova
Foto: EPA

Kobe Bryant još uvijek je najpopularniji NBA košarkaš sudeći po glasovanju za startne All-star petorke u kojem je zvijezda Lakersa dobila više glasova od Stephena Currya i LeBrona Jamesa.

Bryant (37) igra svoju zadnju sezonu, a 14. veljače u Air Canada dvorani u Torontu nastupit će u svojoj 18. All-star utakmici. Bryant je dobio 1.891.614 glasova, što je drugi najveći broj glasova iza rekorda Kineza Yao Minga. Superstar Golden Statea Stephen Curry dobio je 200 tisuća glasova manje, a uz njih dvojicu startnu petorku Zapada upotpunit će Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) te Kevin Durant i Russell Westbrook iz Oklahoma City Thundera.

Na Istoku je najviše glasova dobio LeBron James iz Cleveland Cavaliersa, a njemu će pomagati Dwyane Wade (Miami Heat), Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks) i Kyle Lowry (Toronto Raptors).

Imena preostalih 14 igrača bit će objavljena za tjedan dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.01.2016. u 22:44
    Ma taj all - star su odavno počeli koristiti za zarađivanje novaca i promidžbu marketinških kompanija koje stoje iza NBA. To glasovanje apsolutno nije mjerilo učinjenog jer ne glasuju stručnjaci.Mnogi veliki igrači otkazuju nastupe - pogotovo oni koji su to ostvarili više puta. Tako npr. veću... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.01.2016. u 21:33
    Sramota da jedan Lowry dobije više glasova od Jimmya Butlera,kad glasaju neznalice i debili koji veze nemaju s košarkom all star nema više nikakvog smisla kao nekada danas bilo tko može doci igrati all star,nekada toga nije bilo.
    Obrisan korisnik
  • nestashko_nestashni22.01.2016. u 15:03
    koje gluposti.. sprdačina teža, obe momčadi bez centara, izgleda da će durant i lebron voditi duele pod košem :S a aldridge, drummond ništa?
    nestashko_nestashni
  • Obrisan korisnik22.01.2016. u 14:57
    Kyle Lowry??
    Obrisan korisnik