Košarka

Novi problemi za Blakea Griffina, zvijezda Clippersa slomila šaku u incidentu tijekom gostujuće turneje

Branimir Korać • utorak, 26.01.2016.
Novi problemi za Blakea Griffina, zvijezda Clippersa slomila šaku u incidentu tijekom gostujuće turneje
Foto: EPA

Blake Griffin propustio je posljednjih 14 utakmica zbog ozljede kvadricepsa, a sada ga očekuje i pauza zbog frakture šake. Prema tvrdnjama američkih medija, do ozljede je došlo tijekom sukoba s jednim od članova tima...

Detalji sukoba i što se točno dogodilo, službeno još uvijek nisu poznati, a Clippersi su potvrdili kako je došlo do incidenta nakon kojeg je Griffin napustio momčad i vratio se kući.

Zadnjih 14 utakmica propustio je zbog ozljede kvadricepsa, oporavak je tekao prema planu i očekivalo se skoro priključivanje. No ova vrsta ozljede može biti dosta nezgodna i Griffin bi mogao pauzirati dodatnih nekoliko tjedana.

ESPN iz svojih izvora tvrdi kako je do incidenta došlo u restoranu u Torontu gdje je započela prepirka koja se nastavila vani gdje je i prerasla u fizički obračun koji je završio Griffinovom ozljedom.

Iako u razdoblju bez njega Clippersi imaju pozitivnih 11-3, samo dvije pobjede ostvarene su protiv momčadi s pozitivnim omjerom, a u posljednjih pet susreta koji su uslijedili protiv ozbiljnijih protivnika, upisana su tri poraza.

Izostanak Griffina svakako je veliki udarac za Clipperse koji se bore za što bolju poziciju u doigravanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.01.2016. u 20:47
    Kreten..
    Obrisan korisnik