Vodeni sportovi

Mario Todorović s dva prva te po jednim drugim i trećim mjestom na Regionalnom PH

Sportnet • ponedjeljak, 08.02.2016.
Mario Todorović s dva prva te po jednim drugim i trećim mjestom na Regionalnom PH

Hrvatski reprezentativac i plivač Zagrebačkog plivačkog kluba Mario Todorović ovog je vikenda nastupio na Regionalnom prvenstvu Hrvatske Regija 3 u Zagrebu na bazenu Mladost na Savi.

Todorović je nastup na Regionalnom prvenstvu Hrvatske odradio s tri prva mjesta te po jednim drugim i jednim trećim mjestom.

Prvo mjesto osvojio je u disciplinama 100m slobodno s vremenom 51.91, 100m leptir isplivao je za 55.50, dok je na 50m leptir slavio s rezultatom 24.91. Drugo mjesto osvojio je u disciplini 50m slobodno sa vremenom 23.54, dok je treće mjesto osvojio u disciplini 50m leđno sa vremenom 27.75.

“Regionalno prvenstvo Hrvatske je bilo jako dobar trening. Bili smo fokusirani više na tehniku nego na rezultat. Ovo je bila dobra provjera za Državno prvenstvo Hrvatske gdje očekujem još bolji nastup”, izjavio je Mario Todorović.

Već za vikend, 13. i 14. veljače Mario Todorović nastupit će na HPS Grand prix Victoria mitingu u Rijeci, dok ga krajem mjeseca očekuje nastup na Državnom prvenstvu Hrvatske u Splitu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!