Zimski sportovi

Medveščak u zadnje dvije minute upisao poraz u gostima kod Lokomotiva

Branimir Korać • utorak, 16.02.2016.
Medveščak u zadnje dvije minute upisao poraz u gostima kod Lokomotiva
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka odrađuju posljednje susrete u ovoj sezoni. Na gostovanju kod Lokomotiva bili su vrlo blizu produžetka, ali u zadnje dvije minute ipak su upisali poraz 4:2...

Gotovo dva tjedna stanke uoči posljednja dva susreta KHL sezone za Medvjede, a u pretposljednjem susretu gostovali su kod Lokomotiva u Jaroslavlju i upisali poraz 4:2.

U zanimljivom dvoboju Medvjedi su do posljednje dvije minute bili u igri za pobjedu, ali u samoj završnici primili su dva pogotka i Lokomotiv je upisao pobjedu.

U ovom susretu trener Gordie Dwyer nije imao na raspolaganju Thomasa Larkina koji je zaradio utakmicu suspenzije, ali niti na Milana Jurčinu i Tuukku Mantylu koji su već napustili klub.

I okrnjena postava Zagrepčana pružila je dobar otpor Lokomotivu. Gosti su odlično krenuli u utakmicu i poveli su već u osmoj minuti pogotkom Alexandrea Bolduca.

Ipak, do kraja prve dionice Lokomotiv je uspio napraviti preokret i preko iskusnih Jirija Novotnyja i Stanislava Čistova došli su do vodstva 2:1.

U drugoj trećini Medveščak je prolazio teške trenutke zbog isključenja Jamtina i Morrisonna, ali nije primio pogodak, a onda je nakon šest i pol minuta igre u zadnjoj dionici Mike Hlumac poravnao na 2:2.

Ipak gosti nisu izdržali i u zadnje dvije minute prvo je Denis Mosaljov vratio prednost na stranu Lokomotiva, a točku na i u praznu mrežu stavio je Jegor Averin.

U posljednjem susretu sezone Medveščak za dva dana gostuje kod Sočija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!