Tenis

Mirjana Lučić-Baroni u dva seta do drugog kola turnira u Monterreyu

Branimir Korać • utorak, 01.03.2016.
Mirjana Lučić-Baroni u dva seta do drugog kola turnira u Monterreyu
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni igrat će u drugom kolu WTA turnira u Monterreyu. U prvom kolu igrala je protiv Njemice Tatjane Marije i slavila u dva seta nakon sat i pol igre...

Nakon što je Petra Martić uspješno odradila posao u kvalifikacijama, u glavnom ždrijebu turnira u Monterreyu pobjedu je ostvarila Mirjana Lučić-Baroni.

Najbolje plasirana Hrvatica na WTA ljestvici u prvom kolu igrala je protiv Tatjane Marije, Njemice koja je trenutno 90. na svijetu, a Lučić-Baroni odnijela je pobjedu 7:5, 6:4.

Nije to bio lagan posao za hrvatsku igračicu, obje tenisačice imale su velikih problema na početnom udarcu, a Lučić-Baroni je ipak u takvoj igri bila uspješnija.

Njemica je prvi set ispustila nakon što je povela s 5:3, Lučić-Baroni nanizala je četiri gema, napravila preokret i uzela set sa 7:5.

Drugi set donio je čak sedam breakova, Lučić-Baroni je ipak imala inicijativu i od 5:3 u tri gema Maria je opasno živjela. Spasila je ukupno šest meč lopti prije nego je Lučić-Baroni ipak uspjela uz novi break doći do pobjede.

Drugo kolo donosi joj bolju iz meča između Caroline Wozniacki i Olge Govorcove, a spomenimo i da Petra Martić u prvom kolu igra protiv pete nositeljice Caroline Garcije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!