Tenis

Mirjana Lučić-Baroni poražena od Caroline Wozniacki u drugom kolu u Monterreyu

Branimir Korać • petak, 04.03.2016.
Mirjana Lučić-Baroni poražena od Caroline Wozniacki u drugom kolu u Monterreyu
Foto: EPA

Caroline Wozniacki ponovno je bila kobna za hrvatske igračice. Nakon što je svladala Anu Konjuh prošli tjedan u Dohi, sada je svladala i Mirjanu Lučić-Baroni...

Drugo kolo WTA turnira u Monterreyu bilo je maksimalan doseg za Mirjanu Lučić-Baroni. Tamo ju je čekala Caroline Wozniacki koja je odnijela pobjedu u dva seta s dva puta po 6:4.

Lakše je Wozniacki slavila u ovom susretu nego prošli tjedan protiv Ane Konjuh, odigrala je bolji meč i Lučić-Baroni nije uspjela zadržati prednost koju je stvorila u oba seta.

U prvom setu Lučić-Baroni stigla je do prednosti breakom u trećem gemu, vodila je s 4:3 i imala servis, ali tu kreće povratak Wozniacki koja radi break, zatim dolazi do 5:4 i u konačnici oduzima još jednom servis hrvatskoj igračici za 6:4 i set.

Lučić-Baroni imala je prednost i u drugom setu gdje je povela s 4:3 s breakom, ali Dankinja je odmah odgovorila, vratila izgubljeni servis i ponovno u situaciji kada je Lučić-Baroni servirala za set, oduzela joj je početni udarac.

Poznati su tako svi parovi četvrtfinala u kojem će se sastati Kontaveit - Gibbs, Konta - Flipkens, Garcia - Parmentier te Watson - Wozniacki.

WTA Monterrey, drugo kolo:
Caroline Wozniacki (Danska, 2) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!