Tenis

Donna Vekić zaustavljena na posljednjoj stepenici kvalifikacija u Miamiju

Branimir Korać • utorak, 22.03.2016.
Donna Vekić zaustavljena na posljednjoj stepenici kvalifikacija u Miamiju
Foto: Getty

Donna Vekić nije uspjela proći kvalifikacije na turniru u Miamiju. U drugom kolu igrala je protiv Nizozemke Kiki Bertens koja je upisala pobjedu nakon sat i pol igre sa 6:3, 7:5...

Nakon poraza Ane Konjuh u prvom kolu kvalifikacija turnira u Miamiju, do glavnog ždrijeba nije uspjela doći niti Donna Vekić. Vekić je upisala poraz u drugom kolu kvalifikacija.

Hrvatska tenisačica u drugom kolu igrala je protiv solidne Nizozemke Kiki Bertens koja je za pobjedu trebala sat i pol i slavila je rezultatom 6:3, 7:5.

Vekić je prvi set izgubila nakon što je povela s 2:0 pa izgubila pet gemova u nizu što je Bertens iskoristila i dovršila set u svoju korist.

U drugom setu Vekić je povela s 2:0, održavala je prednost od breaka sve do servisa za set kada ne uspijeva izboriti treći set, tu potpuno pada i Bertens radi novu seriju koja ju odvodi u glavni ždrijeb.

U glavnom ždrijebu od Hrvatica tako ostaje Mirjana Lučić-Baroni koja je tamo ušla na osnovu rankinga i u prvom kolu igrat će protiv Caroline Garcije. Pobjednica tog dvoboja igrat će protiv Andreje Petković koja je slobodna u prvom kolu.

FOTO: Julian Finney / Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.03.2016. u 21:47
    Ocito nikada,previse je fufasta bolje bi joj bilo da se bavi manekenstvom jer tenis ocito nije za nju..
    Obrisan korisnik
  • narada10822.03.2016. u 20:06
    Kad ćemo ikad vidjeti tri njene pobjede u nizu??
    narada108