Tenis

Mirjana Lučić-Baroni poražena u tri seta na startu turnira u Miamiju

Branimir Korać • srijeda, 23.03.2016.
Mirjana Lučić-Baroni poražena u tri seta na startu turnira u Miamiju
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni neće igrati u drugom kolu velikog turnira u Miamiju. U prvom kolu poražena je od Francuskinje Caroline Garcije u tri seta s 2:6, 6:1, 6:3...

Jedina hrvatska predstavnica u glavnom ždrijebu turnira u Miamiju, Mirjana Lučić-Baroni, upisala je poraz već u prvom kolu i tako završila s nastupom.

Protivnica u prvom kolu bila joj je Francuskinja Caroline Garcia, inače 48. igračica svijeta, koja je u konačnici slavila nakon sat i 50 minuta igre s 2:6, 6:1, 6:3.

Lučić-Baroni odlično je otvorila meč i dobila je prvi set s glatkih 6:2, krenula je s 4:0 i s ukupno tri breaka u tom setu stigla je do prednosti.

Međutim nije uspjela zadržati tu razinu igre. Francuskinja je odgovorila istom mjerom, također je stigla do tri breaka u drugom setu i s još uvjerljivijih 6:1 vratila se u meč.

Otišlo se u treći set gdje su obje igračice držale svoj servis bez break lopti sve do 4:3 kada Garcia radi pritisak, oduzima hrvatskoj tenisačici servis i nakon toga servisom odnosi pobjedu sa 6:3 u trećem setu.

Garcia će za prolazak u treće kolo igrati protiv Andreje Petković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rios24.03.2016. u 14:09
    Ova žena već 20 godina jednako taktički glupo igra. U biti, to nije taktika. Jasno mi je da je netko ofanzivac, ali pucat bezrezonski svaku loptu iz svakog dijela igrališta punom snagom i tražit nemoguće kuteve, to moraš bit il lud ili ti je svejedno. Dok su ulazile bombe u prvom setu, Garcia nije... [više na forumu]
    rios