Tenis

Borna Ćorić prosuo pobjedu protiv Denisa Istomina u prvom kolu Miamija

Branimir Korać • četvrtak, 24.03.2016.
Borna Ćorić prosuo pobjedu protiv Denisa Istomina u prvom kolu Miamija
Foto: Getty

Nema dobrih vijesti za hrvatski tenis iz Miamija. Seriju poraza za hrvatske predstavnike nastavio je Borna Ćorić koji je izgubio od Denisa Istomina s 4:6, 7:5, 7:5...

Tenisačice su ostale na jednoj pobjedi Donne Vekić u kvalifikacijama, a tenisači još uvijek nemaju nijednu pobjedu. Preostao je još samo Marin Čilić nakon što je s nastupom završio i Borna Ćorić.

Ćorić ima itekako puno razloga za nezadovoljstvo, imao je praktički dobiven meč, servis za pobjedu u drugom setu, ali je uslijedilo razdoblje loše igre i Denis Istomin je to iskoristio.

Uzbekistanac je odnio pobjedu nakon dva sata i 50 minuta borbe s 4:6, 7:5, 7:5.

Ćorić je uzeo prvi set sa 6:4 nakon što je stekao prednost sredinom seta i zatim uspješno priveo taj dio igre kraju.

U drugom setu našao se u ranom zaostatku, Istomin je poveo s 3:0 da bi se Borna uspio vratiti, čak i doći do servisa za meč kod 5:4 gdje su ga dva poena dijela od pobjede. Međutim od tih 30:15 sve je krenulo krivim smjerom, Istomin je nanizao ukupno čak šest gemova i ne samo uzeti drugo set već i povesti s 3:0 u trećem.

Iako se činilo da je Ćorić potpuno pao i da klizi prema porazu, uspio je uzvratiti i doći do 3:3, obojica su držali svoj servis do same završnice seta gdje Ćorić kod 6:5 daje Istominu 0:40 i Uzbekistanac prolazi u drugo kolo uz Bornine probleme s mišićem u završnici.

Ovom pobjedom Istomin je izborio dvoboj protiv Andyja Murraya od kojeg je dosad izgubio u oba odigrana meča.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!