Tenis

Mirjana Lučić-Baroni poražena u dva seta u osmini finala u Charlestonu

Branimir Korać • četvrtak, 07.04.2016.
Mirjana Lučić-Baroni poražena u dva seta u osmini finala u Charlestonu
Foto: EPA

I posljednja hrvatska predstavnica na WTA turniru u Charlestonu završila je s nastupom. Mirjana Lučić-Baroni poražena je u osmini finala od Laure Siegemund...

Susjede na ljestvici Laura Siegemund i Mirjana Lučić-Baroni susrele su se u osmini finala WTA turnira u Charlestonu. 75. igračica svijeta na kraju je svladala za poziciju bolju Hrvaticu sa 7:5, 6:2.

Lučić-Baroni do osmine finala došla je s dva posve suprotna nastupa. Svladala je lakoćom Kineskinju Shuai Peng pa nakon toga teškom mukom Kristinu Mladenović dok je Siegemund imala dvije pobjede u tri seta.

U ovom meču Njemica je bila bolja, Lučić-Baroni je od početka meča bila prisiljena na hvatanje zaostatka i nije uspjela na kraju doći do pobjede.

Već u prvom gemu meča izgubila je servis, uspjela se vratiti, ali je u završnici seta ipak ponovno izgubila servis nakon čega je Siegemund osvojila set sa 7:5.

U drugom setu nastavilo se u istom ritmu, u sedmom gemu Siegemund je došla do duplog breaka i priči je bio kraj.

Četvrtfinale Njemici donosi Ruskinju Elenu Vesninu koja već neko vrijeme igra u odličnoj formi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rios08.04.2016. u 06:38
    Vjerojatno fali podatak da je opet nabijala ko luda svaku lopticu iz svake pozicije i gađala nemogući winner. Toj ženi nažalost uopće nije kriv za razvoj karijere nitko drugi nego ona sama. Igra ko tinejdžer s 34 na leđima i dobro je da ima uopće i ta 3 turnira koja je osvojila. Talent je, ali... [više na forumu]
    rios