Tenis

Talijanski kvalifikant poslužio Ćoriću za zagrijavanje u Estorilu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.04.2016.
Talijanski kvalifikant poslužio Ćoriću za zagrijavanje u Estorilu
Foto: EPA

Neke posebne neizvjesnosti u dvoboju između Borne Ćorića i Andree Arnaboldija nije bilo. Hrvatski tenisač kao veliki favorit ušao je u ovaj dvoboj i taj status potvrdio je na terenu uvjerljivom pobjedom...

168. igrač svijeta, Talijan Andrea Arnaboldi bio je prvi protivnik Borni Ćoriću na turniru u Estorilu, a Ćorić je lakoćom odradio posao i izborio mjesto u drugom kolu.

Talijan je u glavni ždrijeb ušao kroz kvalifikacije i predstavljao je dobar ždrijeb za Bornu na otvaranju turnira. Hrvatski tenisač ispustio je svega pet gemova i bez većih problema nosio se s Talijanom koji je tijekom cijelog meča bio pod pritiskom na svom servisu, a na servisu protivnika rijetko je prijetio.

Već prvi gem meča donio je break za Ćorića koji je mogao prvi set riješiti u petom gemu kada je kod 3:1 imao 15:40, nije to iskoristio, ali je ipak uspješno dovršio posao.

Drugi set otvorio je s 4:0, ispustio je samo pet poena u ta prva četiri gema i nakon toga rutinski je otišao do pobjede 6:4, 6:1.

Bio je to njihov prvi međusobni dvoboj, a u drugom kolu Ćorić će igrati protiv boljeg iz meča između Benjamina Beckera i Rogerija Dutre da Silve.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!