Tenis

Mirjana Lučić-Baroni u dva seta do drugog kola velikog turnira u Madridu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 01.05.2016.
Mirjana Lučić-Baroni u dva seta do drugog kola velikog turnira u Madridu
Foto: Getty

Mirjana Lučić-Baroni nastavlja nizati odlične nastupe u Madridu. U kvalifikacijama je upisala dvije pobjede u dva seta, a u istom ritmu nastavila je i u glavnom turniru gdje je nadigrala Kristinu Mladenović...

27. igračica svijeta Kristina Mladenović nije uspjela svladati Mirjanu Lučić-Baroni u susretu prvog kola turnira u Madridu.

Lučić-Baroni nastavila je niz iz kvalifikacija i upisala je vrijednu pobjedu za 72 minute igre prepustivši Francuskinji svega pet gemova u cijelom meču.

Prije mjesec dana u Charlestonu ove dvije igračice odradile su pravi maraton koji je otišao na stranu Lučić-Baroni s 15:13 u tie-breaku trećeg seta, a u Madridu bilo je puno lakše za Hrvaticu.

Od početka je Lučić-Baroni dominirala susretom, u prvom setu odjurila je od 2:2 s četiri uzastopna osvojena gema i tako povela s 1-0 u setovima.

Mladenović je u drugi set ušla s breakom već u prvom gemu, ali Lučić-Baroni vrlo brzo vratila je izgubljeni servis i zatim u završnici seta ponovno napravila break te uzela set sa 6:3.

U drugom kolu igrat će protiv bolje iz meča između Svetlane Kuznjecove i Laure Siegemund.

FOTO: Clive Brunskill/Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg02.05.2016. u 13:38
    Vrijeme ne mozes vratiti. Sigurno steta za te silne propustene godine ali zato sada moze igrati cisto iz gusta i ide joj dosta dobro... Lijepo bi bilo da ostvari jos kakav veci rezultat na GS prije "penzije"..
    interreg
  • Obrisan korisnik02.05.2016. u 10:37
    Sad si samo mozemo zamisliti kakva bi to igračica bila da ju otac nije tukao i maltretirao, sa 17 godina igrala polufinale wimbledona i onda nazalost sve stalo vjetojatno bi bila broj 1 ..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.05.2016. u 09:29
    bravo mikica . samo nastavi tako
    Obrisan korisnik
  • teniosac01.05.2016. u 19:17
    svaka čast Mikici..
    teniosac