Tenis

Mirjana Lučić-Baroni za manje od sat vremena u drugom kolu Roland Garrosa

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 23.05.2016.
Mirjana Lučić-Baroni za manje od sat vremena u drugom kolu Roland Garrosa
Foto: Getty

Roland Garros dobro je otvoren za hrvatske predstavnike, Mirjana Lučić-Baroni prva je dovršila svoj meč i prošla je u drugo kolo glatkom pobjedom 6:1, 6:2...

Nešto manje od sat vremena Mirjana Lučić-Baroni utrošila je za pobjedu protiv Daniele Hantuchove. Slovakinja je u glavni turnir ušla kroz kvalifikacije, ali protiv Lučić-Baroni nije imala nikakve šanse.

Hrvatska tenisačica nastavila je s odličnim nastupima kao na prošlotjednom turniru u Strasbourgu gdje je upisala dvije iznimno uvjerljive pobjede pa je jednako tako i Hantuchova skupljala gemove.

Slovakinja je u prvom gemu meča napravila break ali to joj je ujedno bio i jedini osvojeni gem u prvom setu. Nakon toga Lučić-Baroni uzela je šest gemova u nizu i osvojila prvi set.

U drugom setu Hantuchova je izdržala do 2:2 i tu je uslijedio pad. Naša igračica napravila je break, ubrzo je došla i do dvostrukog breaka i rutinski završila meč.

Sve u svemu očekivana pobjeda za Mirjanu Lučić-Baroni koju sada očekuje dvoboj protiv Naomi Osake koja je iznenadila Jelenu Ostapenko sa 6:4, 7:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!