Tenis

Lučić-Baroni i Dodig uspješni u parovima, kraj za Karlovića i Indijca Raju

Branimir Korać • četvrtak, 26.05.2016.
Lučić-Baroni i Dodig uspješni u parovima, kraj za Karlovića i Indijca Raju
Foto: FaH

Troje hrvatskih predstavnika nastupilo je u konkurenciji parova u ranom dijelu programa u četvrtak, a dalje su prošli Mirjana Lučić-Baroni sa Srpkinjom Aleksandrom Krunić te Ivan Dodig s Brazilcem Marcelom Melom...

Nakon što su poraženi u singlu u srijedu, Mirjana Lučić-Baroni i Ivan Dodig bili su uspješniji dan kasnije u parovima. Za razliku od njih Ivo Karlović igrat će u trećem kolu singla, ali ne i u drugom kolu konkurencije parova.

Lučić-Baroni je u paru s Aleksandrom Krunić bila bolja od Klaudije Jans-Ignacik i Xenije Knoll s 2:6, 6:1, 6:3 za sat i 42 minute igre.

Drugo kolo hrvatsko-srpskoj kombinaciji donosi osme nositeljice Raquel Atawo i Abigail Spears koje su u tri seta svladale Johannu Kontu i Mariju Sanchez.

Očekivano uspješni bili su i Ivan Dodig i Marcelo Melo, branitelji naslova, koji su uz samo tri izgubljena gema svladali Robina Haasea i Viktora Troickog. Meč je potrajao tek 42 minute uz apsolutnu dominaciju hrvatsko-brazilske kombinacije koja je u meč ušla s devet uzastopno osvojenih gemova te slavila sa 6:0, 6:3.

U sljedećem kolu ponovno će biti favoriti, očekuju ih Francuzi Albano Olivetti i Tristan Lamasine.

Ivo Karlović nije bio te sreće i ostao je bez drugog kola. On je u paru s Indijcem Puravom Rajom glatko poražen od Kubota i Peye sa 6:1, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!