Košarka

Dario Šarić ponovno najbolji u pobjedi Anadolu Efesa

Petar Jenjić • četvrtak, 26.05.2016.
Dario Šarić ponovno najbolji u pobjedi Anadolu Efesa
Foto: EPA

Košarkaši Anadolu Efesa upisali su drugu pobjedu u polufinalu turskog doigravanja protiv Darušafake. Slavili su sa 88:73, a najefikasniji igrač Efesa ponovno je bio Dario Šarić.

Nakon što su se u prošloj utakmici jako mučili te u konačnici na krilima Darija Šarića upisali pobjedu, košarkaši Efesa večeras su došli do pobjede nešto lakše od očekivanog.

Od samog početka Efes se puno bolje postavio, kako u napadu tako i u obrani. U konačnici to se i odrazilo na rezultatu. Odigrali su tri odlične dionice, gdje nisu dopustili svojim protivnicima niti gram šanse, a završili su ih sa 27 koševa prednosti. Darušafaka se najviše uspjela spustiti do 12 koševa minusa, no više od pristojnijeg poraza nisu mogli.

Dario Šarić ponovno je bio najbolji strijelac svoje momčad, a u večerašnju je pobjedi ugradio 13 koševa (2/5 za dva, 2/3 za tricu, 3/4 slobodna bacanja) i četiri skoka. Bryant Dunston ubacio je 12 koševa (6/7 za dva, 0/2 slobodna bacanja) uz sedam skokova, dok je Thomas Huertel ubacio 11 poena (4/5 za dva, 1/3 za tricu) uz četiri asistencije.

Scottie Wilbekin ubacio je 18 poena za Darušafaku (1/3 za dva, 4/12 za tricu, 4/4 slobodna bacanja), dok je Semih Erden postigao 10 poena (5/7 za dva, 0/1 slobodna bacanja) uz pet skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!