Tenis

Mirjana Lučić-Baroni poražena u trećem kolu konkurencije parova

Branimir Korać • nedjelja, 29.05.2016.
Mirjana Lučić-Baroni poražena u trećem kolu konkurencije parova
Foto: FaH

Mirjana Lučić-Baroni i Aleksandra Krunić poražene su u susretu trećeg kola konkurencije ženskih parova. Kineskinje Yi-Fan Xu i Saisai Zheng bile su bolje u dva seta...

Osmina finala ponovno je bila maksimalan domet za Mirjanu Lučić-Baroni u konkurenciji ženskih parova. 2013. godine također je bila u trećem kolu, tada je igrala s Jelenom Janković i upisala poraz od Jekaterine Makarove i Jelene Vesnine sa 7:6, 6:4.

I ovaj put za partnericu imala je tenisačicu iz Srbije, igrala je s Aleksandrom Krunić, a poražene su od kineske kombinacije Yi-Fan Xu/Saisai Zheng s dva puta po 7:5.

Devete nositeljice prvi set dobile su nakon što su se Lučić-Baroni i Krunić vratile iz breaka zaostatka i poravnale na 5:5, no odmah nakon toga izgubile svoj servis i vrlo brzo i set.

U drugom setu dva puta vraćale su se iz breaka zaostatka i ponovno kod 5:5 izgubile servis te su Kineskinje otišle u četvrtfinale.

Oba para imala su po šest break prilika, Lučić-Baroni i Krunić iskoristile su dvije manje i nisu uspjele doći do pobjede.

Četvrtfinale Kineskinjama donosi ruski par Margarita Gasparjan/Svjetlana Kuznjecova koji je iznenadio četvrte nositeljice Timeu Babos i Jaroslavu Švedovu s 4:6, 7:6, 7:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!