Tenis

Čilić otvara protiv Socka, slijede Ćorić i Isner

Branimir Korać • četvrtak, 14.07.2016.
Čilić otvara protiv Socka, slijede Ćorić i Isner
Foto: EPA

Održan je ždrijeb mečeva Davis Cup dvoboja između SAD-a i Hrvatske koji će biti odigran u Portlandu od ovog petka do nedjelje...

Marin Čilić i Jack Sock prvi će na teren u Portlandu, a nakon njih na redu su Borna Ćorić i John Isner, odluka je ždrijeba.

Čilić i Sock počinju u 21 sat po hrvatskom vremenu, odmah nakon njih na rasporedu je drugi singl, a za parove su prijavljeni Dodi i Draganja s hrvatske strane te Bob i Mike Bryan s američke strane. Dvoboj parova na rasporedu je u subotu od 23 sata.

Posljednjeg dana na terenu bi se prvi trebali naći Čilić i Isner, a peti meč, moguće i odlučujući, trebali bi igrati Ćorić i Sock.

"U biti mi je svejedno, ali priželjkivao sam prvi meč zbog vremenske razlike. Ako se Čilićev meč oduži, igrat ću oko ponoći po našem vremenu, ali sada sam se već priviknuo i mislim da ne bi trebalo biti problema. Sigurno je da imam šansi, dobro smo se pripremili i dobro smo radili te sam zadovoljan formom. Tu je i Marin, nadam se da će nam donijeti prvi bod što bi pomoglo i meni", rekao je Ćorić nakon ždrijeba.

Čilić protiv Socka još nije igrao.

"Prvi put se susrećem s njim i znam da je opasan igrač koji posebno dobro igra u Americi. Mislim da bi na moju stranu mogli prevagnuti iskustvo i dobra forma, u meč ću ući žustro i agresivno i nadam se da ću donijeti prvi bod."

Izbornik Krajan zadovoljan je formom svojih igrača.

"Mislim da smo se u kratkom roku dobro priviknuli i na vremensku razliku i na podlogu, svi su dali sve od sebe na treninzima i plan je ispunjen. Puno će ovisiti o Marinu kao vođi momčadi, znamo da on mora svoje mečeve dobiti, pritisak je na njemu, ali njegova forma daje razloga za optimizam."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.07.2016. u 23:42
    Ajmoooo Hrvatska! SRETNOOOOO decki sutra!
    Obrisan korisnik