Rukomet

Izbornik Babić objavio popis od 15 igrača koji putuju u Rio

Branimir Korać • utorak, 26.07.2016.
Izbornik Babić objavio popis od 15 igrača koji putuju u Rio
Foto: EPA

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić objavio je imena igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru...

Babićev popis putnika na Olimpijske igre nije donio neka posebna iznenađenja. Među 15 igrača nalaze se uglavnom oni za koje se i predviđalo da će putovati.

Još ranije otpao je Domagoj Pavlović koji je bio ozbiljan kandidat za odlazak u Rio, međutim ozljeda ga je zaustavila i morat će propustiti i ovo veliko natjecanje nakon što je preskočio i Europsko prvenstvo u Poljskoj.

"Ostali smo zbog ozljeda bez Marina Marića, Luke Šebetića i Domagoja Pavlovića, a u zadnjoj fazi odlučivanja Matulić, Kontrec i Mihić prebačeni su u status rezerve u slučaju nekih neplaniranih situacija. Vjerujem da su svi igrači fizički i mentalno spremni za što bolju prezentaciju Hrvatske u Riju", istaknuo je Željko Babić.

Večeras Hrvatsku očekuje još jedan pripremni dvoboj, protivnik će biti reprezentacija Slovenije, a susret se igra u Opatiji s početkom u 20:30 sati.

U Rio putuju:

Ivan Stevanović
Ivan Pešić
Manuel Štrlek
Ivan Čupić
Zlatko Horvat
Ilija Brozović
Krešimir Kozina
Marko Kopljar
Luka Stepančić
Igor Karačić
Marko Mamić
Ivan Slišković
Domagoj Duvnjak
Jakov Gojun
Luka Cindrić (zamjenski igrač)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.07.2016. u 16:09
    brozović i kozina su nam jedini pivoti u repki. A tko bu mijenjal našeg Manuela? Kaj bu igral svih 40 minuta? Tko bu ga zamjenil ak se povrijedi ne daj Bože? Patrik Čavar?
    Obrisan korisnik