Tenis

Borna Ćorić raskinuo suradnju s trenerom Maclaganom

Sportnet • ponedjeljak, 05.09.2016.
Borna Ćorić raskinuo suradnju s trenerom Maclaganom

U prosincu prošle godine Borna Ćorić je počeo raditi s Milesom Maclaganom, trenerom koji je, između ostalih, bio u timu Andyja Murrayja i Samanthe Stosur. Neočekivano, nakon nepune sezone rada s Maclaganom, putem društvenih mreža obznanio je prekid suradnje i "konzultacije" oko novog trenera.

AUTOR: Jurica Godina

"Trener Miles Maclagan i ja smo sporazumno prekinuli suradnju. Želio bih se zahvaliti Milesu na napornom radu i predanosti koje je pokazao u posljednjih devet mjeseci. Trenutno se konzultiram sa svojim timom oko eventualnih novih opcija", proslijedio je Ćorić poruku pratiteljima na Facebooku.

Ćorić je na sličnim renking pozicijama kao i prije početka rada s Maclaganom. Bogatiji je u tom devetomjesečnom razdoblju za dva ATP finala (Chennai i Marrakech), još jednu pobjedu nad Nadalom te za prvo Masters 1000 četvrtfinale (Cincinnati).

Traganje za pravim rješenjem očito se produljuje. Ćorić ga nije, ranije, pronašao ni u Thomasu Johanssonu. Radio je i sa Ryanom Jonesom te Željkom Krajanom.

Mladi hrvatski tenisač ovih dana liječi upalu tetive koljena, koja ga je primorala na predaju u Cincinnatiju i na US Openu.

"Radimo sve da budem 100 posto spreman za Davis Cup protiv Francuske u Zadru, kojem se jako veselim", najavio je Ćorić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • staropramen06.09.2016. u 02:33
    iduca opcija je Gallery.. u Bestu je već postalo monotono ;)
    staropramen
  • Obrisan korisnik05.09.2016. u 20:12
    Borna ponovo u traganju za trenerom; ali koji trener smije poceti suradnju sa njim. Prije nego sto pocne visi mu vec otkaz nad glavom...;))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.09.2016. u 19:18
    Ako ne mozes promijeniti djevojku, onda bar trenera...hahaha ;))
    Obrisan korisnik