Nogomet

Sopić: "U našem dvorištu nikog se ne bojimo"

HINA • ponedjeljak, 26.09.2016.
Sopić: "U našem dvorištu nikog se ne bojimo"
Foto: FaH

Uoči utakmice 2. kola Lige prvaka protiv Juventusa, trener Dinama Željko Sopić rekao je u ponedjeljak kako je svjestan razlike u kvaliteti, ali je dodao da se nikoga ne boje.

"Znamo da igramo protiv kluba koji ima ambiciju osvojiti Ligu prvaka i svjestan sam razlike u snazi. No, sa maksimalnim pristupom, bacanjem na glavu, sve je moguće. Oni igraju u našem dvorištu, pred punim stadionom i nikog se ne bojimo", kazao je Sopić na konferenciji za novinare.

Iz Dinama se doznaje da se ulaznice za susret protiv Juventusa, koji je na rasporedu u utorak u Maksimiru u 20.45 sati, odlično prodaju. Očekuje se i dolazak oko 1.500 navijača talijanskog kluba, za kojeg igraju bivši Dinamovci Mario Mandžukić i Marko Pjaca. Također, nakon dužeg vremena na maksimirski stadion vraćaju se Bad Blue Boysi.

Desni braniči Stojanović i Matel su ozlijeđeni, ali trener Sopić ističe: "Vjerujte mi, sutra ćemo imati igrača na desnom beku. Igrači su maksimalno motivirani i spremni za susret, a na teren će istrčati 11 najboljih i najspremnijih".

I dok vrata Juventusa čuva legendarni 38-godišni Gianluigi Buffon, na golu Dinama je 18-godišnji Adrian Šemper.

"Sutra nas čeka jedna od najjačih momčadi na svijetu. Želimo dati maksimum, uživati i odraditi sve trenerove zahtjeve. Naravno da se veselim da preko puta stoji Buffon, jedan od najboljih vratara svijeta i jedan od mojih idola", izjavio je Šemper.

Dinamo je u prvom kolu LP izgubio kod Lyona 0-3, a Juventus je na svom terenu odigrao 0-0 sa Sevillom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.09.2016. u 14:27
    Sopiću samo oštro!!! Bez straha :)
    Obrisan korisnik