Nogomet

VIDEO: Olympiakos pregazio Kazahstance u Pireju

Branimir Korać • četvrtak, 20.10.2016.
VIDEO: Olympiakos pregazio Kazahstance u Pireju
Foto: EPA

U skupini B domaćini su uzeli sve bodove, Olympiakos je nadigrao Astanu, a Young Boys je bio bolji od Apoela...

Olympiakos - Astana 4:1

Astana nije napravila iznenađenje u Pireju, Olympiakos je slavio s visokih 4:1, a imao je olakšan posao održavati prednost nakon što je Canas isključen u 58. minuti.

Domaćin je od početka bio bolji i stvarao prilike, a otvorilo mu se sredinom prvog poluvremena. U 25. minuti Fortounis je asistirao Diogu Figueirasu koji zabija za vodstvo.

Niti deset minuta kasnije već je bilo 3:0 za Grke, a strijelci su bili Tarik Elyounoussi i Seba. Nakon toga Mario Aničić zatresao je gredu i propustio priliku smanjiti prije odlaska na odmor.

Na početku drugog dijela Junior Kabananga ipak je uspio smanjiti zaostatak, no već četiri minute kasnije Canas zarađuje isključenje i Astana u biti ostaje bez šanse za preokret.

Do kraja susreta Seba je još jednom zabio i postavio konačnih 4:1.

Young Boys - Apoel 3:1

Prvi poraz upisao je Apoel koji je izgubio od Young Boysa s 3:1. Bivši napadač PSG-a Guillaume Hoarau bio je prvo ime susreta s tri pogotka.

Ciprani su poveli preko Efrema u 14. minuti, ali Hoarau poravnava tri minute kasnije da bi u drugom dijelu donio i preokret Švicarcima.

Na kraju zaslužena pobjeda momčadi Adija Huttera koja je bila bolja i stvorila je puno više prilika od kojih je tri iskoristila.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!